KraL Gibi Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KraL Gibi Forum

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 0

AnasayfaYaşlı Bir Kadın Size Badem Verirse I_icon_mini_portalLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Yaşlı Bir Kadın Size Badem Verirse

4 posters
YazarMesaj
TrZorba
Deneme Moderator
Deneme Moderator
TrZorba

Tuttuğu Takım : Yaşlı Bir Kadın Size Badem Verirse 5ae02d2e4544801f0825b8425cf11013
Metin Alanı : <center><font color="black"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi YapandıR ForumKraL Ailesi .</marquee></font></center>

Rep Sistemi
Başarı Puanı:
Yaşlı Bir Kadın Size Badem Verirse Left_bar_bleue0/0Yaşlı Bir Kadın Size Badem Verirse Empty_bar_bleue  (0/0)
Güçlülük:
Yaşlı Bir Kadın Size Badem Verirse Left_bar_bleue0/0Yaşlı Bir Kadın Size Badem Verirse Empty_bar_bleue  (0/0)
Aktiflik:

Yaşlı Bir Kadın Size Badem Verirse Empty
MesajKonu: Yaşlı Bir Kadın Size Badem Verirse   Yaşlı Bir Kadın Size Badem Verirse Icon_minitimePtsi Ara. 08, 2008 3:32 pm

Tur otobüsü şöförünün omzuna dokunulunca adam hafifçe başını çevirmiş, bir bakmış ki elinde bir avuç badem, yaşlı bir kadın durmakta Teşekkür ederek almış bademleri ve yemiş 15 dakika sonra yaşlı kadın tekrar söförün omzuna dokunup bir avuç daha badem vermiş ve bu ikramı 5 kere daha yapınca 'Zahmet ediyorsunuz efendim' demiş saygılı şöför, ' Hep bana yedirdiniz Biraz da kendiniz Yesenize
'Çiğniyemiyorum evladım' demiş yaşlı kadın, 'Dişlerim yok'
'Niye satın alıyorsunuz o zaman?'
'Evladım ben sadece üzerindeki çikolata kaplamasını emmesini seviyorum!
TeamTuRK
SysTeM Adm!N!sTRaToR
SysTeM Adm!N!sTRaToR
TeamTuRK

Tuttuğu Takım : Yaşlı Bir Kadın Size Badem Verirse 3cfc6cbe9b5f994873e98f5d8805462f
Metin Alanı :
Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı®️.

Rep Sistemi
Başarı Puanı:
Yaşlı Bir Kadın Size Badem Verirse Left_bar_bleue31/100Yaşlı Bir Kadın Size Badem Verirse Empty_bar_bleue  (31/100)
Güçlülük:
Yaşlı Bir Kadın Size Badem Verirse Left_bar_bleue70/100Yaşlı Bir Kadın Size Badem Verirse Empty_bar_bleue  (70/100)
Aktiflik:
Yaşlı Bir Kadın Size Badem Verirse Left_bar_bleue52/100Yaşlı Bir Kadın Size Badem Verirse Empty_bar_bleue  (52/100)

MesajKonu: Geri: Yaşlı Bir Kadın Size Badem Verirse   Yaşlı Bir Kadın Size Badem Verirse Icon_minitimeC.tesi Ara. 13, 2008 1:23 pm

zuhahaa
https://forumkral.forummotion.com
SeRSeRi_GiRl
Forumun Şaiiri
Forumun Şaiiri
SeRSeRi_GiRl

Tuttuğu Takım : Yaşlı Bir Kadın Size Badem Verirse D1e2ee3fede4072d5e25570324a07802
Metin Alanı :
Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı®️.

Rep Sistemi
Başarı Puanı:
Yaşlı Bir Kadın Size Badem Verirse Left_bar_bleue20/100Yaşlı Bir Kadın Size Badem Verirse Empty_bar_bleue  (20/100)
Güçlülük:
Yaşlı Bir Kadın Size Badem Verirse Left_bar_bleue15/100Yaşlı Bir Kadın Size Badem Verirse Empty_bar_bleue  (15/100)
Aktiflik:
Yaşlı Bir Kadın Size Badem Verirse Left_bar_bleue40/100Yaşlı Bir Kadın Size Badem Verirse Empty_bar_bleue  (40/100)

MesajKonu: Geri: Yaşlı Bir Kadın Size Badem Verirse   Yaşlı Bir Kadın Size Badem Verirse Icon_minitimeC.tesi Ara. 13, 2008 2:57 pm

muhahhahahahha cheers
Ceza_Kolik
Ceza-|Koliq-|-
Ceza-|Koliq-|-
Ceza_Kolik

Tuttuğu Takım : Yaşlı Bir Kadın Size Badem Verirse D1e2ee3fede4072d5e25570324a07802
Metin Alanı : <center><font color="black"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi YapandıR ForumKraL Ailesi .</marquee></font></center>

MesajKonu: Geri: Yaşlı Bir Kadın Size Badem Verirse   Yaşlı Bir Kadın Size Badem Verirse Icon_minitimeC.tesi Ara. 13, 2008 6:42 pm

hehehehehehehehe Smile

Yaşlı Bir Kadın Size Badem Verirse
1 sayfadaki 1 sayfası