TrZorba Deneme Moderator
Mesaj Sayısı : 18 Tuttuğu Takım : Metin Alanı : <center><font color="black"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi YapandıR ForumKraL Ailesi .</marquee></font></center> Kayıt tarihi : 17/11/08
Rep Sistemi Başarı Puanı: (0/0) Güçlülük: (0/0) Aktiflik: (0/0)
| Konu: Yaşlı Bir Kadın Size Badem Verirse Ptsi Ara. 08, 2008 3:32 pm | |
| Tur otobüsü şöförünün omzuna dokunulunca adam hafifçe başını çevirmiş, bir bakmış ki elinde bir avuç badem, yaşlı bir kadın durmakta Teşekkür ederek almış bademleri ve yemiş 15 dakika sonra yaşlı kadın tekrar söförün omzuna dokunup bir avuç daha badem vermiş ve bu ikramı 5 kere daha yapınca 'Zahmet ediyorsunuz efendim' demiş saygılı şöför, ' Hep bana yedirdiniz Biraz da kendiniz Yesenize 'Çiğniyemiyorum evladım' demiş yaşlı kadın, 'Dişlerim yok' 'Niye satın alıyorsunuz o zaman?' 'Evladım ben sadece üzerindeki çikolata kaplamasını emmesini seviyorum! | |
|
TeamTuRK SysTeM Adm!N!sTRaToR
Mesaj Sayısı : 80 Nerden : Bursa Merkez ! Kolaysa Tek Gez ! Tuttuğu Takım : Metin Alanı : Kayıt tarihi : 22/10/08
Rep Sistemi Başarı Puanı: (31/100) Güçlülük: (70/100) Aktiflik: (52/100)
| Konu: Geri: Yaşlı Bir Kadın Size Badem Verirse C.tesi Ara. 13, 2008 1:23 pm | |
| | |
|
SeRSeRi_GiRl Forumun Şaiiri
Mesaj Sayısı : 197 Yaş : 29 Nerden : bursa Tuttuğu Takım : Metin Alanı : Kayıt tarihi : 23/10/08
Rep Sistemi Başarı Puanı: (20/100) Güçlülük: (15/100) Aktiflik: (40/100)
| Konu: Geri: Yaşlı Bir Kadın Size Badem Verirse C.tesi Ara. 13, 2008 2:57 pm | |
| muhahhahahahha | |
|
Ceza_Kolik Ceza-|Koliq-|-
Mesaj Sayısı : 246 Yaş : 30 Tuttuğu Takım : Metin Alanı : <center><font color="black"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi YapandıR ForumKraL Ailesi .</marquee></font></center> Kayıt tarihi : 14/11/08
| Konu: Geri: Yaşlı Bir Kadın Size Badem Verirse C.tesi Ara. 13, 2008 6:42 pm | |
| hehehehehehehehe | |
|