Java43 # © ĴĀvĀ ˚΅ 4э إ ǿ ؟ ﯔ #
Mesaj Sayısı : 219 Nerden : Bursa MerKez | KoLaYsa TeK GeZ Tuttuğu Takım : Metin Alanı : Kayıt tarihi : 23/10/08
Rep Sistemi Başarı Puanı: (72/100) Güçlülük: (43/100) Aktiflik: (50/100)
| Konu: Yürüyorum Salı Ekim 28, 2008 4:01 pm | |
| Yürüyorum
Yürüyorum Bozuk bir sokak lambası damlıyor Altından geçiyor Islanıyorum
Bir köpek herkese havluyor Gülenler başkasına Ağlayanlar bana bakıyor Yalnızlık en büyük yoksulluğum Yüreğime akşam doluyor
Bir anne, düşünme susmalarında Bebeğinin gözünde temaşa Yüzünde kiralık gülüş oluşmakta Oğlu, test edip, ne kadar uzaklaşabileceğini Annesine geri koşuyor Genç kızı, güzel olup olmadığına bakıyor Karşı cins aynalarından Perçemi raks ediyor Yürüyüş müziğinin ritminden Ve bir baba, Ceplerinde fakirliği Karardıkça bahtı ağarmış saçları Hayatın gemi ağzını parçalamakta
Bir dede -Bihayli geç olmuş, kalp saati- Gülmeyen yüzlere gülümsüyor Mustafa Kemal'i ve Kuva-i Milliyecileri Torunlarına anlatıyor Gururlanıyorum
Yürüyorum Karşıma bir park çıkıyor Dinleniyorum Açık unutulan bir çeşmenin kanı sızıyor Bekçi söylene söylene gidip durduruyor Gözlerim boş bir salıncakta sallanıyor Kar taneleri, boş salıncağı dolduruyor Salıncaktan, çocukluğumun hayali kovuluyor Gidiyorum | |
|
Ceza_Kolik Ceza-|Koliq-|-
Mesaj Sayısı : 246 Yaş : 30 Tuttuğu Takım : Metin Alanı : <center><font color="black"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi YapandıR ForumKraL Ailesi .</marquee></font></center> Kayıt tarihi : 14/11/08
| Konu: Geri: Yürüyorum Paz Ara. 14, 2008 6:17 pm | |
| gusel bı paylaşım olmuş yanlızlığı gusel anlatmış | |
|
SeRSeRi_GiRl Forumun Şaiiri
Mesaj Sayısı : 197 Yaş : 29 Nerden : bursa Tuttuğu Takım : Metin Alanı : Kayıt tarihi : 23/10/08
Rep Sistemi Başarı Puanı: (20/100) Güçlülük: (15/100) Aktiflik: (40/100)
| Konu: Geri: Yürüyorum Paz Ara. 14, 2008 6:30 pm | |
| yalnızlık kavramını çoq güsel dile getirmiş | |
|