SeRSeRi_GiRl Forumun Şaiiri
Mesaj Sayısı : 197 Yaş : 29 Nerden : bursa Tuttuğu Takım : Metin Alanı : Kayıt tarihi : 23/10/08
Rep Sistemi Başarı Puanı: (20/100) Güçlülük: (15/100) Aktiflik: (40/100)
| Konu: aşk şiirleri... Ptsi Kas. 03, 2008 8:00 pm | |
|
Aşk iki Kişiliktir
Değişir yönü rüzgarın Solar ansızın yapraklar. Şaşırır yolunu denizde gemi Boşuna bir liman arar. Gülüşü bir yabancının Çalmıştır senden sevdiğini, İçinde biriken zehir Sadece kendini öldürecektir. Ölümdür yaşanan tek başına Aşk, iki kişiliktir.
Bir anı bile kalmamıştır Geceler boyu sevişmelerden Binlerce yıl uzaklardadır Binlerce kez dokunduğun ten. Yazabileceğin şiirler Çoktan yazılıp bitmiştir. Ölümdür yaşanan tek başına Aşk, iki kişiliktir.
Avutamaz olur artık Seni bildiğin şarkılar. Boşanır keder zincirlerinden Sular, tersin tersin akar. Bir hançer gibi çeksen de sevgini Onu ancak öldürmeye yarar. Uçarı kuşu sevdanın Alıp başını gitmiştir Ölümdür yaşanan tek başına Aşk, iki kişiliktir.
Yitik bir ezgisin sadece, Tüketilmiş ve düşmüş gözden. Düşlerinde bir çocuk hıçkırır Gece camlara sürtünürken. Çünkü, hiç bir kelebek Tek başına yaşamaz sevdasını. Severken hiçbir böcek, Hiç bir kuş yalnız değildir. Ölümdür yaşanan tek başına Aşk, iki kişiliktir.
Hiç kimseyi Senin Kadar Sevmedim
[i][i][i]Seneler geçti ah, mevsimler geçti Bir sen değişmedin bende sevdiğim Sevdalar değişti, aşklar değişti Bir sen değişmedin bende sevdiğim
Bilmem ki hangi yol sana ulaşır Hangi rüzgarlarda kokun dolaşır Her gece gözümde gözlerin ışır Ay mı güneş misin bende bilemedim
Sen gideli gökyüzü de değişti Çağlayanlar denizlere erişti Günler geçti, aylar geçti, yıl geçti Her durakta hayalini bekledim
Özleminle geçti aylar seneler Hicranla tükendi günler geceler Benim kadar sevemezki kimseler Her çiçeğe gül kokunu işledim
Duygu çiçekleri boyun büktükçe Ümit bahçeleri hazan döktükçe Baktığım yollara duman çöktükçe Hep seni özledim seni istedim
Gözyaşlarım yağmur olup aksa da Ayrılıklar yüreğimı yaksa da Bu vefasız kahrolası dünyada Hiç kimseyi senin kadar sevmedim[/i][/i]
[i] Senden Öğrendim Gülüm
Gözlerinden öğrendim ben herşeyi Siyahın ne güzel renk olduğunu İlk görüşte aşkın ne olduğunu, Sevgiyi ve onun büyüklüğünü
Ellerinden öğrendim ben dokunabilmeyi Bir dokunuşun nasıl iç yaktığını O anki dünyayı umursamazlığı Sanki o anın hiç bitmeyecekmişliğini
Saçlarından öğrendim ben neşeyle savrulmayı Seni bağrıma basmanın mutluluğunu Kollarına atılıp hiç bırakmamacasına sarılmayı Teninin kokusunu unutmamayı
Resimlerine bakıp avunmayı, Sana ancak dualarla ulaşmayı Sadece rüyalarda görüşmeyi öğrettin be Gülüm Sen bana acıyı, hüznü öğrettin
Bir de bırakıp gitmeyi öğrendim senden Sessizce, ardına bakmadan kaçıp gitmeyi Çaresizlikten ağlamayı öğrendim be Gülüm Mutluluğu özlemeyi de öğrendim
Ben de sana kaybetmeyi öğreteyim, Severken ayrılmayı, ayrılırken yıkılmayı Elvedanın anlamını öğretiyorum sana ben Elveda çiçeğim, Elveda Gülüm, Elveda | |
|
Java43 # © ĴĀvĀ ˚΅ 4э إ ǿ ؟ ﯔ #
Mesaj Sayısı : 219 Nerden : Bursa MerKez | KoLaYsa TeK GeZ Tuttuğu Takım : Metin Alanı : Kayıt tarihi : 23/10/08
Rep Sistemi Başarı Puanı: (72/100) Güçlülük: (43/100) Aktiflik: (50/100)
| Konu: Geri: aşk şiirleri... Salı Kas. 04, 2008 2:41 pm | |
| Çok Güzel Şiirler Paylaşımın İçin Tşk | |
|
Ceza_Kolik Ceza-|Koliq-|-
Mesaj Sayısı : 246 Yaş : 30 Tuttuğu Takım : Metin Alanı : <center><font color="black"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi YapandıR ForumKraL Ailesi .</marquee></font></center> Kayıt tarihi : 14/11/08
| Konu: Geri: aşk şiirleri... C.tesi Kas. 15, 2008 11:20 pm | |
| Helal olsun baldız sana en güzel şiirleri sen yollamışsın... | |
|
TeamTuRK SysTeM Adm!N!sTRaToR
Mesaj Sayısı : 80 Nerden : Bursa Merkez ! Kolaysa Tek Gez ! Tuttuğu Takım : Metin Alanı : Kayıt tarihi : 22/10/08
Rep Sistemi Başarı Puanı: (31/100) Güçlülük: (70/100) Aktiflik: (52/100)
| |